ЗА СГРАДАТА

Страхотна гледка към Витоша, просторни и приветливи стаи, практично разпределение на пространството и уютна атмосфера – така можем да опишем основните преимущества на жилищата, които Ви предлагаме. Разположени в атрактивна новопостроена сграда с модерна архитектура в сърцето на елитния квартал „Витоша“.

Вече дълги години се занимаваме с продажба на апартаменти и можем да Ви уверим, че всеки детайл от процеса по проектирането до финалните довършителни дейности е изпипан прецизно. Цялата сграда е създадена в хармония със съвременните строителни стандарти.

За Изпълнителя

Ние Ви предлагаме нови жилища с модерна архитектура, сред които комфортни едностайни и многостайни апартаменти. Сътрудничим си единствено с проектантски и строителни фирми с добра репутация. Следим внимателно протичането на всички дейности от избора на терен до пускането на завършената сграда.

„КАРИ ИНЖЕНЕРИНГ 2012“ ООД е със значителен опит и има реализирани повече от 24 000 кв.м. РЗП. Посветили сме своите професионални усилия на успешната продажба на апартаменти в София.

Ако за Вас е важно бъдещото Ви жилище да отговарят на най-високите критерии за качество в строителството, имаме какво да Ви предложим!

За Комплекс КАРИ Резидънс

Жилищна сграда в кв. Витоша с модерна архитектура, проектирана и изградена по всички стандарти за жилища от най – висок клас.

Апартаментите са ориентирани към Витоша и парка, разполагат с просторни помещения и големи прозорци осигуряващи светлина и комфорт на своите обитатели през цялата година.

Фасада

Фасадата е изпълнена по всички изисквания за енергийна ефективност, осигуряваща комфорт на обитателите през всички сезони на годината.

Общи части

Общите части ще бъдат завършени с висококачествени материали, а асансьорът – от последно поколение, на фирма Изамет – луксозен и безшумен.